Living Heart

Coaching, Trainingen en Workshops

Kennismaking

Introductieworkshops
Voor wie nog helemaal geen ervaring heeft met The Work zijn er de introductieworkshops. Deze workshops zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die The Work wil leren kennen en wil ervaren wat er gebeurt wanneer je je gedachten uitnodigt om ze aan een onderzoek te onderwerpen. Op een veilige en vertrouwde manier maak je kennis met de vier vragen en de omkeringen. Je gaat zien hoe je de verbinding kunt herstellen tussen hoofd en hart, waardoor The Work geen droge mind-exercitie wordt, maar een diepgaand proces van innerlijke transformatie teweeg brengt.

Data introductieworkshops
Zie voor data de Agenda.

Individueel kennismakingstraject The Work
Wie de eerste kennismaking liever één op één wil maken, kan ook een individueel kennismakingstraject boeken. Dit wordt aangeboden in mijn sfeervolle Work-ruimte in Amsterdam dat aan de rand van de Jordaan ligt, op loopafstand van het Centraal Station. Uiteraard kan het traject ook op locatie worden verzorgd.

Een individueel kennismakingstraject bestaat uit een reeks van zes sessies (af te nemen met tussenpozen van maximaal drie weken). In dit kennismakingstraject leer je hoe je pijnlijke en/of stressvolle gedachten en belemmerende overtuigingen kunt identificeren en hoe je ze kunt onderzoeken. Ook ondersteun ik je in het ontwikkelen van een open grondhouding, waardoor het steeds gemakkelijker voor je zal worden om je gedachten te verwelkomen, hoe pijnlijk ze ook mogen zijn.

Kosten individueel kennismakingstraject:
Pakket van 6 sessies van 60-70 minuten: € 360,-

Ja, ik wil graag deelnemen aan:
individueel kennismakingstraject


Intakegesprek
Wil je liever eerst met me kennismaken of wil je eerst wat meer informatie, dan kan dat via een intakegesprek.
Duur: 45 minuten
Kosten: 45 euro.
Wanneer je aan een jaartraining wilt deelnemen en eerst graag kennis met me wilt maken, is het kennismakingsgesprek gratis wanneer je je vervolgens inschrijft voor de jaartraining.

Locatie
Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam
Nederland

Centrum De Bogen ligt op loopafstand van Centraal Station Amsterdam. Ook bestaat er uiteraard de mogelijkheid om op locatie of via Skype met mij te werken.

Contact
Geïnteresseerd? Omdat ik graag meedenk met mijn klanten ben ik ook buiten kantooruren bereikbaar. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een gratis oriënterend gesprek.

Nieuwsbrief
Lees ook de nieuwsbrief