Living Heart

Coaching, Trainingen en Workshops

Kennismaking The Work

Individueel kennismakingstraject The Work
Naast de introductieworkshop en de introductiecursus, bestaat er ook de mogelijkheid om één op één kennis te maken met The Work. Dit kan via een individueel kennismakingstraject. Dit wordt aangeboden in mijn sfeervolle Work-ruimte in Amsterdam dat aan de rand van de Jordaan ligt, op loopafstand van het Centraal Station. Uiteraard kan het traject ook op locatie worden verzorgd.

Een individueel kennismakingstraject bestaat uit een reeks van zes sessies. In dit kennismakingstraject leer je hoe je pijnlijke en/of stressvolle gedachten en belemmerende overtuigingen kunt identificeren en hoe je ze kunt onderzoeken. Ook ondersteun ik je in het ontwikkelen van een open grondhouding, waardoor het steeds gemakkelijker voor je zal worden om je gedachten te verwelkomen, hoe pijnlijk ze ook mogen zijn. Daarnaast reik ik je tools aan om The Work zelf toe te passen in je leven, met behulp van werkbladen en de vier vragen.

Kosten individueel kennismakingstraject:
Pakket van 6 sessies van 60-70 minuten: € 360,- (incl. BTW)
Het pakket is een jaar geldig, gerekend vanaf de eerste bijeenkomst.

Ja, ik wil graag deelnemen aan:
individueel kennismakingstraject


Intakegesprek
Wil je liever eerst met me kennismaken of wil je eerst wat meer informatie, dan kan dat via een intakegesprek.
Duur: 45 minuten
Kosten: 45 euro.
Wanneer je aan een jaartraining wilt deelnemen en eerst graag kennis met me wilt maken, is het kennismakingsgesprek kosteloos, wanneer je je vervolgens inschrijft voor de jaartraining.

Locatie
Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam
Nederland

Centrum De Bogen ligt op loopafstand van Centraal Station Amsterdam. Ook bestaat er uiteraard de mogelijkheid om op locatie of via Skype met mij te werken.

Contact
Geïnteresseerd? Omdat ik graag meedenk met mijn klanten ben ik ook buiten kantooruren bereikbaar. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een gratis oriënterend gesprek.

Annuleren
Individuele sessies, parensessies en sessies per Skype / Zoom / telefoon die binnen 24 uur voor aanvang worden geannuleerd, moeten helaas in rekening worden gebracht.