Living Heart

Coaching, Trainingen en Workshops

Open Work Cirkel

Open Work Cirkel
Overal ter de wereld zijn Open Work Cirkels: inloopavonden die eenmaal of twee maal per maand worden gehouden. Sinds enige tijd is er ook een Open Work Cirkel in Amsterdam.

Zie voor de data de Agenda

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van de data? Wanneer je me een mailtje stuurt, zet ik je op de Open Cirkel mailinglist. Je ontvangt uitsluitend informatie over de Open Cirkel, tenzij je aangeeft ook andere info of de nieuwsbrief te willen ontvangen.

Locatie
Mijn sfeervolle Work-ruimte in Amsterdam, aan de rand van de Jordaan, op loopafstand van het Centraal Station. De avonden duren van 20:00 tot 22:00 uur (inloop vanaf 19.45 uur). Ik vraag een bijdrage van € 5,- per avond voor huur, koffie en thee. Dit bedrag mag geen belemmering vormen voor deelname. Voor wie dit lastig op te brengen is, geldt een bijdrage naar vermogen.

Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam
Nederland

Voor wie?
De Open Cirkel staat open voor iedereen. Je hoeft geen ervaring te hebben in het invullen van werkbladen en het begeleiden van anderen. Beginners zijn dan ook van harte welkom.

Tijd
Tijd: 19.30 – 21.30 uur

De locatie ligt op loopafstand van het CS.

Busverbinding:
Er stoppen verschillende bussen van het GVB voor de deur: bus 18 richting Slotervaart, bus 21 richting Geuzenveld en 
bus 22 richting Spaarndammerbuurt. Stap uit bij de derde halte (Buiten Oranjestraat). Let op: Bus 22 heeft twee eindhaltes (Spaarndammerbuurt en Indische Buurt).

Bel of mail voor meer informatie:
06 218 70 535
info(%20at%20)living-heart.nl