Living Heart

Coaching, Trainingen en Workshops

Individuele sessies

Individuele sessies of parensessies
Wees welkom voor individuele sessies of parensessies. Denk daarbij niet alleen aan je partner, maar ook aan een vriend(in), collega, familielid of zakenpartner.

De sessies vormen een uitnodiging om je leven, je relaties, je doelen en je verwachtingen te herontdekken. Alle onderwerpen – van “klein” tot “groot” – zijn welkom. The Work is een transformerend proces, waarin de verbinding tussen hoofd en hart op een natuurlijke, moeiteloze manier wordt hersteld, waardoor het leven zich in al zijn kracht en schoonheid kan ontvouwen.

Aan paren biedt The Work een instrument waarin vanuit open, eerlijke en respectvolle communicatie een sleutel wordt geboden die leidt tot transformatie en tot een relatie die is gebaseerd op authenticiteit en wederzijds begrip. Er ontstaat ruimte voor compassie, niet alleen voor de ander, maar ook voor jezelf.

Intensives voor paren en teams
Paren en teams bied ik de mogelijkheid om een week of een paar dagen intensief The Work te doen. Dit kan op locatie in Nederland of in Noord-Frankrijk, in een rustige omgeving, waar men alle tijd en ruimte heeft om diepgaande of langdurige conflicten uit te werken. Dit gebeurt in samenwerking met Harbert van der Wal, coach in Moeiteloos Leven.

Kosten individuele sessies en parensessies (60-70 minuten)

1 sessie € 65,-
3 sessies € 185,-
6 sessies € 360,-
10 sessies € 600,-

Locatie
Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam
Nederland

Centrum De Bogen ligt op loofafstand van Centraal Station Amsterdam. Ook bestaat er uiteraard de mogelijkheid om op locatie of via Skype met mij te werken.

Contact
Geïnteresseerd? Omdat ik graag meedenk met mijn klanten ben ik ook buiten kantooruren bereikbaar. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een gratis oriënterend gesprek.

Annuleren
Individuele sessies, parensessies en sessies per Skype die binnen 24 uur voor aanvang worden geannuleerd, moeten helaas in rekening worden gebracht.