Living Heart

Coaching, Trainingen en Workshops

The Work Lab

In 2019 wordt er ook weer een The Work Lab aangeboden. In dit lab kan iedereen het hele jaar instappen die een jaartraining bij mij heeft gevolgd. Het lab wordt gegeven in Centrum de Bogen in de Jordaan in Amsterdam.

Waarom een laboratorium?

*In dit Lab gaan we nog dieper in op the Work. Zo kun je na de jaartraining tegen bepaalde dingen aanlopen wanneer je anderen gaat begeleiden. Of misschien maken de gebeurtenissen in de wereld je woedend of machteloos, of heb je angst voor de toekomst (ziekte, financiën, enzovoorts). Het kan zijn dat je nog steeds angst voelt om te laten zien wie je werkelijk bent, dat je het lastig vindt om kritiek aan te nemen zonder dat het een trucje wordt, dat je af en toe schuld en schaamte tegenkomt, of dat je moeite hebt om dankbaarheid te ervaren voor wat er zoal op je pad komt. Of misschien wil je het proces graag verder verdiepen, en nog meer de stilte gaan ervaren in jezelf.

*Alle wensen worden geïnventariseerd, en aan de hand daarvan worden in het Lab op maat vervaardigde oefeningen aangeboden. Daarnaast kijk ik waar jullie staan in het proces, en bied ik daarbij passende oefeningen aan.

*Het programma is flexibel, in die zin dat je me kunt laten weten waar je graag aan wilt werken. Zo zijn we in de afgelopen twee jaar samen dieper ingegaan op een aantal thema’s die deels door de deelnemers zijn aangereikt.

Lab:
Er zijn in totaal vijf bijeenkomsten. Daarnaast is er tussen de bijeenkomsten veel gelegenheid om The Work met behulp van oefeningen en via duo-opdrachten met andere deelnemers uit de groep in de praktijk te oefenen en/of dat wat tijdens de bijeenkomsten aan bod is gekomen te verdiepen.

In het Lab is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Data laboratorium 2019:

Zaterdag 26 januari 2019 10.00 tot 16.30 uur
Zaterdag 16 maart 2019 10.00 tot 16.30 uur
Zaterdag 18 mei 2019 10.00 tot 16.30 uur
Zaterdag 14 september 2019 10.00 tot 16.30 uur
Zaterdag 16 november 2019 10.00 tot 16.30 uur

Kosten:
Bij deelname aan 4 of 5 dagen betaal je € 70,- incl. BTW per bijeenkomst.
Het is ook mogelijk om aan 2 of 3 losse dagen deel te nemen. In dat geval bedragen de kosten € 75,- incl. BTW per dag. Om de continuïteit van het proces te waarborgen, vraag ik je om je voor minimaal twee bijeenkomsten in te schrijven. Mocht je in termijnen willen betalen, laat me dat bij aanmelding svp weten.

Locatie:

Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam
Nederland

De locatie ligt aan de rand van de Jordaan, op loopafstand van het CS. 


Busverbinding

Er stoppen verschillende bussen van het GVB voor de deur: bus 18 richting Slotervaart, bus 21 richting Geuzenveld en 
bus 22 richting Spaarndammerbuurt. Stap uit bij de derde halte (Buiten Oranjestraat). Let op: Bus 22 heeft twee eindhaltes (Spaarndammerbuurt en Indische Buurt).

Bel voor meer informatie of meld je aan: info(%20at%20)living-heart.nl