Living Heart

Coaching, Trainingen en Workshops

Centrum De Bogen

Centrum De Bogen is een rustige, sfeervolle ruimte aan de rand van de Jordaan, op loopafstand van het Centraal Station.

Interieur Centrum de Bogen, Amsterdam

De ruimte is uitermate geschikt voor groepsbijeenkomsten, trainingen en individuele sessies op het gebied van mindfulness, meditatie, yoga, chi kung, zen, schrijven, awareness, spirituele ontwikkeling, activiteiten met muziek en klankschalen, enzovoorts. Doordat het centrum dieper is gelegen dan de weg, hangt er een weldadige rust. Al na een paar minuten verlies je elk besef dat je midden in de stad zit.

Centrum De Bogen is een inspirerende en rustgevende omgeving waar ideeën tot rijping kunnen komen in brainstormsessies. Omdat het centrum geen benedenburen of bovenburen heeft, vormt werken met/op muziek geen enkel probleem. Ook voor trainingen waarbij de stem of het lichaam wordt gebruikt, is het centrum zeer geschikt.

Om de hoek ligt de Haarlemmerdijk, een van de leukste straten van Amsterdam, waar lunches besteld of genuttigd kunnen worden.

Deze sfeervolle ruimte is te gebruiken voor trainingen, presentaties, sessies en cursussen. Download hier de Algemene Voorwaarden Centrum de Bogen .

Interieur Centrum de Bogen, Amsterdam

De volgende prijzen (incl. BTW) zijn per 1 januari 2016 van toepassing, waarbij korting kan worden geboden bij een jaarcontract:

1 dagdeel overdag door de week € 50,-
1 dagdeel ‘s avonds en in het weekend €55,-
De avonden zijn verdeeld in twee blokken:
18.00-20.00 en 20.15-22.30 uur €30,- per blok

Voor informatie over verhuur kun je terecht bij Aafke Heuvink via 06 21870535 of info@living-heart.nl

Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam
Nederland

De locatie ligt op loopafstand van het CS. 


Busverbinding

Er stoppen verschillende bussen van het GVB voor de deur: bus 18 richting Slotervaart, bus 21 richting Geuzenveld en 
bus 22 richting Spaarndammerbuurt. Stap uit bij de derde halte (Buiten Oranjestraat). Let op: Bus 22 heeft twee eindhaltes (Spaarndammerbuurt en Indische Buurt).

Advertenties plaatsen

  Facebook